| PinkPanther_3499 a întrebat:

De aseara am niste dureri in zona ovarelor, iar cand ma duc la baie si fac "pipi" aceasta devine aproape insuportabila. Stie cineva ce este si in cat timp imi va trece?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nadyank a răspuns:

Cred ca este vorba de o infectie urinara. Trebuie sa mergi la doctor (ginecolog sau la dermato venerice). Cred ca iti va da tratament cu antibiotice. Nu uita sa iei si un medicament "pansament pentru stomac" in acelasi timp cu antibioticele, iar dupa tratament un control si tratament (daca este cazul) pentru candidoza deoarece antibioticele pot provoca aceste secretii. Mai multe informatii aici: http://www.sfatulmedicului.ro/......tiala-_589

| PinkPanther_3499 explică (pentru nadyank):

Si de la ce poate fi provocata?

| nadyank a răspuns (pentru PinkPanther_3499):

In mod obisnuit cauzele infectiilor urinare sunt reprezentate de bacteriile ce patrund in uretra si ascensionarea acestora in tractul urinar. Bacteriile de la nivelul intestinului gros, prezente in fecale reprezinta cea mai comuna sursa de infectie a tractului urinar. Una dintre cele mai probabile cauze a ITU la femeie e reprezentata de raportul sexual care favorizeaza introducerea bacteriilor in uretra. Atat femeile cat si barbatii pot face ITU (Infectia tractului urinar) daca intarzie sa urineze. Alte cauze ce favorizeaza dezvoltarea ITU sunt reprezentate de obstructiile sau problemele tractului urinar.
Mai putin obisnuit este ca bacteriile din sange sau sistemul limfatic sa ajunga in tractul urinar. http://www.sfatulmedicului.ro/......adulti_596

5 răspunsuri:
| Meticulosul a răspuns:

Posibil infecție urinară mergi urgent la medic! Se agravează dacă nu o tratezi

| Meticulosul a răspuns:

Posibil infecție urinară mergi urgent la medic se agravează netratată

| sindromforyou a răspuns:

Ai o infectie. trebuie sa te duci la doctor sa iti prescrie antibiotice.