E posibil. Unul din simptomele lipsei de oxigen e ameteala. Nu prea ai ce face daca e de la masca, poate doar sa iesi mai mult la aer, minim o ora pe zi sa te oxigenezi cit mai bine. Daca mai faci si ceva miscare, e si mai bine, poti reduce timpul la 15-30 de minute.
Merg foarte mult cu bicicleta, cu toate astea tot așa ma simt
Daca e de la masca, atunci chiar nu ai ce face.
Dar, ce spunea Sierra1 cred ca e adevarat. E o schimbare in viata ta, si, cum voi, fetele, sunteti mai sensibile, poate fi de la asta. Organismul simte si reactioneaza. Mai ales daca nu avem grija si cum il hranim. Daca ti-e frica ca te ingrasi, si maninci mai putin, poate fi si de la asta. De regula, o problema se datoreaza unui cumul de factori.
Daca e de la masca, ameteala va ramane, poate se va accentua, daca e de la schimbarea programului, va trece. Dar, daca nu vrei sa slabesti, poate savtreaca si de la masca daca maninci mai bine.
Mergi la medicul de familie, nu lua pastile fara recomandare medicală, ce varsta ai?
"de când a inceput școala ...sunt încontinuu ametita de marți,"
normal, după șase luni de vacanță...
Nu cred ca e de la masca. Doar nu alergi cu ea pe gura. Eu port de atatea luni de zile masca la munca si nu am nimic. Poti avea o anemie. Mergi la medicul de familie daca simti ca e prea frecventa si deranjanta
Poate fi din mai multe cauze. Nu cred ca e de la masca. Cel mai bine e sa consulti un medic.