anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De când a murit tata, visez aproape în fiecare noapte vise ciudate sau urâte. Azi noapte am visat ceva, dar am uitat visul, când m-am uitat în telefon am văzut o poza cu tati și atunci mi-am adus aminte ca l-am visat și avea exact bluza din poza. Uneori ma trezesc noaptea și nu mai pot sa dorm din cauza viselor. De ce credeți că se întâmplă asta? Tata a murit acum 2 săptămâni. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CuriousStuff a răspuns:

Din cauza socului si ale emotiilor puternice asociate cu aces eveniment tragic din viata ta. Visele sunt doar reprezentari ale emotiilor din timpul zile, ale amintirilor si trairilor, dupa ce o sa treaca mai mult timp o sa scapi si de aceste cosmaruri. Pana atunci poti sa vorbesti cu un psiholog, o sa te ajute daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva atat despre evenimentele din viata ta cat si despre cosmarurile pe care le ai.