Nu!
Inima doare rar, si cand doare face ravagii, nu exista sa doara inima si sa nu ajungi la spital cat de curand. Sunt fie dureri precordiale-dureri in piept, ce pot fi si de la lipsa de calciu. Oricum, nu strica parerea unui medic
Cand ai iesit din spital? E foarte important. In primele zile, o saptamana si ceva chiar, doare! Daca e deja ceva mai mult timp de cant te-ai externat, du-te la medicul de familie (P.S sunt studenta la asistenta medicala).
Scuze am uitat se mentionez ma doar in piept ba ma doare in mijloc acolo ba in stanga sau dreapta. Decand am iesit din spital ma tot doare pe acolo... Durerea asta poate fii de la stat pe burta sau durerea e cauzata din cauzaa cresterii?
Tot nu mi-ai spus cand ai iesit din spital. Daca este serios, du-te la medicul de familie.
Aprox 1 luna dar zic ca de cand am iesit ma tot doare pe acolo
Are aproximativ 1 luna dar zic ca de cand am iesit ma doare si nu cred ca e serios pentru ca ma doare si dupa ma lasa
Eu zic sa treci pe la medicul de familie!
Durerea de inima poate fii si de la raceala?
Nu este durere de inima!
Nu!
Inima doare rar, si cand doare face ravagii, nu exista sa doara inima si sa nu ajungi la spital cat de curand. Sunt fie dureri precordiale-dureri in piept, ce pot fi si de la lipsa de calciu. Oricum, nu strica parerea unui medic