anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de cand eram mica eram putin mai paranoica dar multi mi-au zis ca e normal la varsta aia sa fii preocupat de anumite lucruri dar cu timpul am ajuns sa ma stresez foarte tare din anumite lucruri mici si sa ma gandesc excesiv la ele. Nu am atacuri de panica sau ceva de genul. Este cineva pe aici care a trecut prin asta? Ati avea idee ce ar putea fi? Ar trebui sa ma duc la un psiholog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca starea ta psihica este destul de labila precum ai descris-o in prezenta intrebare, ar fi mai mult decat indicat, ar fi necesar sa fii consiliata de catre un psiholog o anumita perioada de vreme. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Demidol a răspuns:

Mie mi se pare ca esti mai degraba tipicara decat paranoica. Am eu o amica asa ca tine. Pana nu sterge praful din debara, nu pleaca in concediu, cu riscul de a pierde avionul si implicit vacanta. Nimic anormal. Doar sa te mai gandesti si la tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu trebuie să mergi la psiholog pentru lucruri minore.

| irinas7 a răspuns:

Nu ar strica să mergi, poți descoperi cauzele sau chiar și alte lucruri pe care le mai ai, cum am făcut și eu