| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna de cateva luni cam in orele diminetii dupa ce ma trezesc incepe sa ma arda pe piept, de obiecei arsuri am de la muraturi otet apa sau sucuri acidulate deci le evit, dar acum nu stiu de ce au aparut si dimineata. Poate fi din cauza fumatului si cafelei pe stomacu gol(nu mananc dimineata) sau e ceva grav, am luat gaviscon dar degeaba ca trece cam 2-3 ore apoi incepe iarasi...ce as putea lua pentru ca nu mai suport?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Aciditatea poate fi de la fumat, macarea grasa, paine proaspata, citrice etc. Lista e mare, ideal ar fi sa verifici cu un medic ca sa identifici exact stimulul si sa verifici daca nu mai sunt si alte motive.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Salut,de multa vreme ma confrunt si eu cu astfel de problema...e boala de reflux. Încearcă sa mai iei gaviscon, dicarbocalm.Ideea e ca trateaza doar simptomele nu si boala... evita alimentele care iti fac rău

Răspuns utilizator avertizat
| Popa_Cosmin_1991_JTMz a răspuns:

Mergi la farmacie si zi sa iti dea Dr Hart antiacid cu menta. sunt tablete masticabile si bune la gust.