| snbxhxhshhs a întrebat:

Bună, de cateva luni cand fac treaba mare imi curge sange dupa ce termin, in sensul in care curg picaturi întregi intr o cantitate mare care nu se opreste pana nu ma ridic. Menționez ca nu se intampla de fiecare data, ci o data la ceva timp. Ar putea fi cancer? Sau plopi la colon?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Hemoroizi care sau spart, fisură mergi la medic, ce varsta ai? Fata sau baiat?

| snbxhxhshhs explică (pentru CristiDinBucuresti):

14 ani, fata, cred ca sunt prea mica ca să am polipi

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru snbxhxhshhs):

Faptul ca ai facut scaun cu sange semnifica clar ceva, mergi sa faci colonoscopie ca nu este de glumit, si numai minca de la fast food condimentat, evita constipatia bea apă multă 2 litrii pe zi.In zilua de azi si copii fac cancer si hemoroizi nu este o varsta exacta, adica nu doar cei in vîrsta fac hemoroizi polipi pe colon cancer colorectal, oricine poate face din cauza mincarii pline de otrava de E uri

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil hemoroizi, posibil polipi, posibil tumoare.
Mergi al medic pentru investigatii medicale si colono-scopie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Polipi pe colon care s-au rupt. Aceștia pot să devină cancerigeni dacă nu sunt extirpați. Sau hemoroizi.

| Yuoia a răspuns:

Hemoroizi sau polipi.
Si una si alta necesita extirpare (chirurgical). Alta solutie nu este. Dar trebuie facuta ca sa eviti complicatiile. Cum ar fi cancerul, de exemplu.