| Fumiko a întrebat:

Buna de cateva luni ma dor parca plamani,pe la ultimele coaste, iar pana acum de 3 ori m-a luat o durere mai mare, timp de 1-2 minute,ma dor amandoi plamani,deja a inceput si cel drept(pana acum nu aveam probleme cu el)cand ma ia durerea ma ia doar la cel drept,si uneori simt o intepatura insuportabila,de parca mi s-ar baga coasta in plaman (doar in partea de jos,spre burta).Voi ati patit asa ceva,ce ati facut, ce a trebuit sa faceti pentru a va vindeca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic sa vada exact ce e acolo, durerea in zona aia poate fi data de mai multe afectiuni, si nu poti sa iei medicamente pentru toate in speranta ca o sa se vindece. Probabil va trebui sa faci o radiografie toracica, poate analize, o sa te asculte cu stetoscopul si apoi isi da seama ce ar putea fi. Asa din "ma doare aici" nici cel mai mare doctor nu poate sa-ti spuna ce ai. Asa ca fuga la medic.
Sanatate.

| Fumiko explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc mult.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Sa te duci la doctor si sa-i explici clar simptomele. Nu cred ca vei putea sa te vindeci singur daca e ceva mai urat

| FuriaGogoasei a răspuns:

De obicei asa se manifesta pneumonia, mai bine te duci la medic sa-ti dea ceva antibiotic inainte sa trebuiasca sa te interneze.

| Fumiko explică (pentru FuriaGogoasei):

Multumesc mult de ajutor.

| MedionTcO a răspuns:

Salut! Iti recomand un consult la doctor!

| Fumiko explică (pentru MedionTcO):

Mai mult ca sigur voi merge.

| ee a răspuns:

Ai simptome de raceala?

| Fumiko explică (pentru ee):

Nu cred, fiindca asta mi se ontampla de multi ani doar ca a avansat incetul cu inceltul.