| penthouse a întrebat:

De cateva luni nu mai pot sa dorm asa de bine din cauza pernei si prietenul meu are tot aceasta problema.Am o perna destul de mare si noaptea dorm si cu spatele pe ea iar cand ma trezesc ma doare foarte rau spatele.De cateva zile am incercat sa dorm doar cu capul pe ea dar ma doare foarte rau gatul. Ce sa fac sa dorm ma confortabil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| alexandrey a răspuns:

Eu dorm cu perna in bratelaughing

Apache
| Apache a răspuns:

Sa schimbi perna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste o perna mai mica, una care sa o poti baga intre umar si cap (zona gatului). Incearca sa dormi mai mult pe o parte, cu picioarele apropiate (chiar daca prietenul nu vrea) si putin flexate.

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Incearca sa dormi ca mine: fara perna! te vei simtii mult mai binehappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ia-ti alta perna. Sunt unele ortopedice in magazine foarte bune.

| Kimy_8371 a răspuns:

Pai ar trebui sa schimbi perna, adica asta cred eu ca e singura solutie. Iti poti lua una mai mica, si dormi doar cu capul pe ea.

| ruPfashu a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa schimbi capul, si nu perna. Ai umplut TPU-ul de intrebari prostesti.

| babytzu_8421 a răspuns:

Pai schimba perna. Ia`ti una mai moale thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti o perna mai confortabila mai mica si mai tare. Eu dorm pe o perna tare si mare laughing Si dorm foarte bine pe ea. Nu m-am trezit niciodata cu dureri de spate sper sa-ti fie de folos. Baftapuppy dog eyes