Bună dimineața.
Este ceva normal, nu e cazul să îți faci griji.
Ai grijă la igienă, și poartă în fiecare zi protej-slip, pentru a te simți fresh.
Sănătate!
Ce e protej-slip? de unde l-as putea cumpara?
Protej-slip-urile sunt niște absorbante mai subțiri, parfumate, pe care le lipești pe slip.
Le poți cumpăra din orice supermarket/magazin de cosmetice, cutia costă în jur de 5-10 lei.
Îți recomand Discreet sau Bella.
Baftă!
Pai eu am avut ceva asemanator cand am avut candida, e o ciuperca pe care 80%din femei o au la un moment dat nu e nimic grav dar e incomod.Te mananca,miroase urat si parca te deranjeaza ceva si in vagin nu? nu iti pune tampon nu e deloc indicat, candida se face din cauza igienei neadecvate.mie mi-a trecut cu spalaturi vaginale cu ceai de musetel acestea se fac cu un irigator special cumparat de la farmacie, cu niste pastile foarte bune dar nu mai stiu cum se numesc iar mancarimile cu un unguent foarte bun.Eu nu sunt doctor iti spun din experienta mea, de aceea te rog sa te duci la un medic ginecolog poate fi altceva mai grav. Daca nu ai mai fost pana acum nu-ti fie frica e mai mult decat normal sa te duci si crede-ma e foarte bine sa te vada un ginecolog
anonim_4396 întreabă: