| Andre_2307 a întrebat:

De cateva saptamana. am senzatia aia de nod in gat! Nu mai suport, cand inghit nu simt ca se duce ci ca nodul a ramas acolo. Cand mananc simt ca mancarea ramane in gat! Din ce cauza? Acum cateva zile am avut si probleme cu stomacul! Multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Senzaţia de nod în gat o dă şi funcţionarea defectuasă a tiroidei, care duce la aşa numita "guşă". Cred ca trebuie sa mergi la medicul de familie.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Poate fi vorba de o carență de calciu, așa cum a spus @justitiarul, însă poate fi vorba și de o problemă de ordin gastro-intestinal.
Prin urmare, fă întâi niște analize de rutină (magnezemia, calcemia, etc), apoi mergi la un medic gastroenterolog pentru consult specializat.
Ia în considerare și ceea ce a spus @Elianna.
Sănătate!

| mgtow a răspuns:

Din cauza racelii simti acel nod in gat, ai ganglioanele inflamate (nu sunt sigur) sau rosu in gat, mai sunt cazuri in care iei o pastila si simti ca ai ceva in gat acolo e normal pana se faranta si se duce in stomac, consulta medicul pentru a evita posibile efecte ''adverse'' si urmezi un tratament ca sa iti treaca.

| justitiarul a răspuns:

Mergi la medic si el va sti ce sa iti recomande. Poti avea probleme cu calciul sau cu totul alte probleme.
@Misogin e un pusti fara ocupatie asa ca nu-i lua raspunsul in seama ca e total pe langa."Ganglioanele inflamate" laughingDoamne prostie mai mare nu am mai auzit!