| justme_9740 a întrebat:

de cateva saptamani ma doare foarte rau in zona ficatului. De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andy04 a răspuns:

Nu ai fost explicita dar cred ca ar fi din cauza ca ai baut mult suc sau ai mancat multe grasimi.Incearca sa reduci de tot pentru un timp aceste cantitati de mancare. Daca tot te doare iti sugerez sa apelezi la medic. Funda?

3 răspunsuri:
| cuore a răspuns:

Cred ca mananci multe grasimi.

| ionutz4u92 a răspuns:

Probabil daca te duci la un medic o sa iti spuna el de ce nu noi. Eu iti pot spune ca te doare pentru un motiv si iti mai spun sa iei niste medicamente foarte puternice pentru inima. Tu o sa faci ce zic eu? Intotdeauna intreaba medicul ca este cel mai bine pentru sanatatea ta.

| nebundealb a răspuns:

Probabil din cauza stresului si a oboselii, s-ar putea sa fi epuizata fizic si psihic, i-ati liber si profita de zilele astea frumoase, iesi in natura