| Evelușc899 a întrebat:

Buna, de câteva săptămâni, respectiv 2 ma confrunt cu o problema la ochi. Devin rosii doar in colț si cand spun rosii au doar venuțe, nicidecum ceva asemănător de infecție. In afara de asta am si dureri de cap in timp ce am vene sparte la ochi. Când nu am nimic la ochi, nu ma doare capul. La medic am fost. Urasc faptul ca s-a axat pe miopia mea de - 5 mai mult. Tensiune oculara mare mi-a spus ca nu am si s-a uitat la ochiul meu ca într-un final mi s-a spus ca deocamdată nu am nimic grav. Ceva infectios nu este bănuiesc. Cat imi apare si dispare. Nu vreau sa fiu paranoica si nici adepta conspirațiilor, dar de când cu virusul din Martie am început sa ma simt rau la ochi de fiecare data cand ies afara. Am ajuns sa stau cu săptămânile în casa, sa nu par fumata... Precizez ca am mai pățit asta din martie si pana astăzi de câteva ori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Posibil sa ai o alergie la ceva de afara care se manifesta la nivel ocular.
Ia legatura si cu un alergolog bun.

| Evelușc899 explică:

Pana si iubitul meu are aceeasi simptome cu ochii ca mine, vine de afara parca iese la grătar laughing)

| Evelușc899 explică (pentru Evelușc899):

Mai precizez ca la medic mi-a zis ca am ochiul uscat si cam atat