| michelle2221 a întrebat:

De cateva saptamani sunt intodeauna obosita si la orice sport il fac sunt in 2 minute foarte obosita. Am observat ca si dorm foarte mult 9 ore noaptea si cateodata adorm si ziua. In schimb am pierdut din grutate. Ati avea un sfat pentru mine?
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

1. Poate fi stresul daca te streseaza ceva.
2. Daca nu esti stresata mergi la un medic pentru analize, pot sa-ti lipseasca vitamine sau altul sa fie motivul.

| Daniel2332 a răspuns:

Stresul mai mult ca sigur recomand ca in weekend sa stai relaxata in pat si sa te uiti la televizor tota ziua si garantez ca ziua urmatoare vei fi plina de energie tongue

| Oana92 a răspuns:

Mergi repede la medic, nu e ok sa pierzi in greutate fara un motiv evident! sanatate!

| Cosmin86 a răspuns:

Ce alimentatie ai? Cate mese consumi pe zi si in ce constau ele?

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Stres, munca grea, teme sau statul la birou (depinde ce varsta ai), nu ai timp sa mananci, sunt multe motive... Ai apetit? daca nu ai, eu personal cred ca e legat de digestie