Da, sunt simptome adesea inrudite.
Insa TU esti ceea care trebuie sa-ti impui viziunea pozitiva, increderea in tine!
Cauta-ti un grup de prieteni vesel, cu care sa-ti petreci cat mai mult timp liber!
Cel mai bun medicament este veselia!
Epilepsia se poate diagnostica doar prin una sau mai multe examinari electro-encefalografice (EEG).
Simptomele aratate de tine arata mai degraba o viata supra-stresata care - daca nu va fi controlata - va putea trece chiar in schrizofenie.
S ar putea....Merg la psiholog, dar e abia inceputul.Am depresie si anxietate si un inceput de bipolarism, crezi ca asta ar avea vreo legatura cu simptomele de mai sus?
Da, sunt simptome adesea inrudite.
Insa TU esti ceea care trebuie sa-ti impui viziunea pozitiva, increderea in tine!
Cauta-ti un grup de prieteni vesel, cu care sa-ti petreci cat mai mult timp liber!
Cel mai bun medicament este veselia!
Cel mai bine întreaba medicul de familie el trebuie sa i ti dea trimiteri la specialiști sa te consulte.Noi din păcate nu putem știi ce ai.
Și eu m-am confruntat cu atacurile de panică, la fel ca si tine. Furnicaturi reci, palpitatii, aveam senzatii cand ameteam si parca nu aveam aer. Este mult mai probabil să fie din cauza atacurilor, avand in vedere că ele se manifestă diferit la fiecare persoana, si se manifesta prin excitatia emotiilor si fricilor pe care le avem.Totusi este cel mai bine sa faci toate controalele de care ai nevoie, sa fii mai linistita.Multa sanatate!