| alexandru3107 a întrebat:

Buna! De cateva zile (2) simt o durere in gat. Sunt un fumator de cateva luni dar la viata mea am fumat doar 5 tigari, insa mi-e teama ca am pufait si nu am tras in piept. Amicii imi spuneau ca s-ar putea sa fac cancer la gat, dar nu stiu daca chiar am facut asa ceva sau doar este vorba de altceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De la 5 tigari fumate nu face nimeni cancer in gat!
Mergi al medic sa-ti afac un exudat faringian si sa vada ce bacterie ai in gat, ca sa stie ce antibiotic sa-ti dea.
Pentru urmatoarele 2 saptamani nu mai bea sau manca nimic rece.
In ce priveste fumul de tigara, plamanii tai inhlaeaza aceeasi cantitate de fum cu cei care fumeaza langa tine si atunci risti sa faci cancer la plamani, desii tu nu fumezi.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Te-ai iritat in gât. În 2-3 zile, vei fi ca nou.

| Wr3nch a răspuns:

Cancer faci cu pachete intregi fumate ani intregi.

| CIaudiu a răspuns:

Pai cum esti un fumator de cateva luni daca ai fumat doar 5 tigari in viata ta?

| Justme12344321 a răspuns:

Probabil e doar o durere in gat… daca esti frumator incepator… sincer iti spun din suflet sa le lasi, nu te lua dupa prietenii tai doar pentru a le intra in gratii si sa faci si tu ce fac ei.