Du-te si intreaba doctorul de familie el sigur stie ce sa iti spuna sa faci.Nu te baza niciodata pe forumurile de pe net sa afli ce ai.Pana nu te vede un medic nu ai de unde sa stii. Oamenii isi dau cu parerea, asta sa stii ca nu ne face medici.In plus nici macar un doctor de pe un forum iti poate zice cu exactitate. Doar o indrumare sau o parere proprie.De aceea, mai intai, trebuie sa vorbesti cu medicul de familie(medic de familie= medic generalist-stie cate ceva din toate.El stie dupa control ce trebuie sa faci mai departe)
Cat despre intrebarea ta probabil ai gaze la stomac sau probabil este de la altceva dar nu stiu sigur daca vine sau nu de la gastrita.
Sa nu cumva sa fie o durere biliara. INcearca sa iei si niste Nospa si un antialgic (gen paracetamol)
Gastrita exista inca!
Gazele sunt provocate de bacteriile rele din stomac, in urma hranei pe care o mananci.
Cand ai gastrita NU manaci: lapte, branzeturi, varza, conopida, cartofi, mazare, fasole, prajeli, tocaturi, afumaturi.
Cred ca ai aciditate crescuta la stomac. Bea apa alcalina si vei vedea clar o ameliorare a situatiei. Eu am urmat o cura cu apa Calipso, apa usor alcalina care regleaza nivelul de aciditate din corp, poate alina problemele gastrice aparute din cauza stresului si a supararilor.
Deeaandreea9156 întreabă: