| FreshDreams a întrebat:

De cateva zile am cumparat de la un magazin o sticluta de polen recoltat de albine. Mi-au zis de el niste apropiati, ca cica ar avea niste proprietati nutritive, contine vitamine multe, creste pofta de mancare, previne stresul etc. Mi-au zis sa iau cate o lingurita inainte de fiecare masa.Am cautat ceva si pe net, dar nu scria decat cate grame se ia pe zi...cam 10-15...nu ca se ia la fiecare masa.

voi ati incercat vreodata acest polen? Daca da, cand il administrati? Fundita! Si e adevarat ca accelereaza cresterea in inaltime?big grinCa eu sunt destul de mica, si asta ma intereseaza cel mai mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se ia dimineața 30 de picături pe o bucățică de pâine.
Cura este de minim 3 luni de zile.
Pentru înălțime mergi la înot, handbal, volei, baschet.
Pa, pa.

| georgegs a răspuns:

Daca.vrei.sa.cresti.du-te.la.sporturi.ex:
basket, volei, innot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am folosit. E foarte bun. Ia-l impreuna cu o lingurita de miere. Poti lua chiar mai mult de 3 lingute pe zi. E foaret bun si foarte sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Polenul se comercializeaza sub forma de granule.

Întrebări similare