| stefanst2312 a întrebat:

Buna! De cateva zile am o "arsura" in gura. Mi au aparut si cateva afte bucale. Am mai patit asa in trecut si am facut si temperatura, nu o febra ridicata, am avut undeva la 37, 8 cam asa. Toate astea au trecut dupa doua zile. Medicul de familie a zis ca e posibil sa fie Boala de reflux gastroesofagian. Mi-am facut programare la gastroenterologie si astept acum. Dar nu stiu daca neaparat sa fie reflux, deoarece mie nu mi se intoarce mancarea inapoi si nici acele arsuri pe esofag nu le am. Doar in gura, simt cum de pe gat vine un foc, atat. Ma gandesc sa fie stomatita eu facand si multe afte bucale. Cand beau apa dispare senzatia de foc in gura pentru cateva minute. Toata vara am mancat rosii (care provoaca aciditate) si nu am avut mai nimic. Eu am asa niste "episoade" de genul care dispar dupa cateva zile. Ma gandesc sa fie pe fond de stres, tinand cont ca eu sunt o persoana foarte emotiva si ma stresez din orice. Cateodata mai am si mucus (flegama) albicios asa in gat. Si mai acum ceva timp ma inecam cu saliva prin somn sau chiar in timpul zilei. Iar gura, oricat as spala-o tot imi miroase asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa mergi pe paradontologie la un stomatolog sa vezi ce și cum. Dar vezi ca și medicul de familie ar putea avea dreptate. Nu e necesar sa simți pe timpul zilei ca și seara pot fi episoade de reflux.

| stefanst2312 explică (pentru anonim_4396):

Acum mna nu am acele arsuri. Nu am avut niciodata. Acum simt asa ca o stare de frig, nu am temperatura dar simt asa. Si simt acea "arsura" in gura, dar putin asa. Oricum ma duc medic, am programari, dar ma intereseaza si alte pareri

| trophin a răspuns:

Afturile o sa fie mereu. si arsura nu stiu, unii simt acreala in gura, ca sunt singuri, dar arsura nu am auzit

| nevermind1234 a răspuns:

Încearcă tinctura de propolis, sau varianta fara alcool, soluția de propolis. E f bun pentru afte bucale, durere in gât.