Daca era durere osoasa, durea tot timpul.
Cel mai probabil este un ligament, tendon sau muschi rasucit, probabil o miscare gresita in somn, sau de la o miscare mai brisca, cand ai ridicat ceva,
Daca nu doare permanent NU este nimic de ingrijorat.
Va trece intr-o saptamana!
Am dormit mult pe acea parte si ma gandeam ca se poate sa fie din cauza asta
"o durere in mana dreapta cand o misc in anumite pozitii"
poate fi ceva grav, să n-ai emoții, fă-ți un rmn
Daca nu stii sau habar nu ai de un sfat, mai bine nu zice nimic, sau nu mentiona ca ar putea fi ceva grav daca nu stii ce spui. Stiu ca nu se poate pune un diagnostic online dar am cerut niste sfaturi de la cineva care poate stie sau care a trecut prin ceva asemanator. Asa ca mai bine nu zice nimic decat sa stresezi lumea, si nu imi spune ca ma dau lovita,, in aripa’’.
Dar spune mai multe, durerea este mai mult spre cot sau spre umăr? Sau tot brațul?
Atâta timp cât nu te-ai lovit în acea zonă, atunci nu ai avea nicio problemă cu osul. În cazul în care este vorba de o fractură, fie ea cât de mică, se învinețește, datorită hematomului, care favorează formarea calusului osos. Este foarte dureros să miști mâna, datorită imposibilității flexării acesteia.
Cel mai probabil este vorba de durere de articulații, prezentă mai la toate vârstele. Există suplimente alimentare pentru articulații. Consumă alimente bogate în calciu.
Țin să-ți reamintesc că este imposibil să-ți pui diagnostic fără consultație. Recomand o trimitere la ortoped.
Daca simti o durere ca si cum ar fi osul si e radianta, vezi poate ai scolioza. Vorbeste cu medicul de familie