| georgicafarafrica a întrebat:

Buna de cateva zile am o problema! Cand clipesc la ochiu stang mi se misca pielea care acopera ochiu de sub sprinceana de jos! Vibreaza un pic. Nu am patit nimic doar ca petrec foarte mult timp in fata calculatorului. Credeti ca s-ar putea agrava sau as putea sa raman asa pe viata? Va rog ajutamima cu un sfat sau ce as putea sa fac sa scap [trebuie sa mentionez ca nu se intampla chiar de fiecare data cand clipesc]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLalaaa a răspuns:

Se spune ca ti se zbate ochiul! vb serios iar oamenii mai superstitiosi il inchina de 3 ori ca sa nu se intample ceva rauthinking

si mie mi se zbate mai mereubig grin

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ai lipsa de calciu si magneziu, aceste spasme se datoresc unor carente de vitamine si saruri minerale in organism.

| katala a răspuns:

Mai Georgica, tu ai o spranceana jos si una sus? Nu ai cate una deasupra fiecarui ochi?!?
Raspunsul ti l-ai dat singur : nu mai sta atat la calculator!

| georgicafarafrica explică:

Scuze am vrut sa zic : sub geana de jos I don't want to see