Tu suferi de tulburări de somn cauzate de stres,stresul poate cauza foarte multe probleme atât fizice cât și emoționale.
Ai spus că atunci când erai mică ai avut parte de mult stres, lucrurile acele care te-au stresat probabil că te-au făcut să suferi de tulburare de stres post-traumatic.
Trebuie să scapi cât mai repede de stresul din viața, stresul te poate înbolnăvii, discută cu cineva de încredere despre problemele tale să te ajute să treci peste această perioadă stresantă din viața ta, iar dacă nu ai pe nimeni cu care să discuți mergi la phiholog (nu ești nebună spun să mergi la psiholog doar ca să discuți despre problemele tale cu stresul).
Off imi pare rau pentru tine stiu cum este si sincer sa fiu eu chiar am trecut prin acea paralizie in somn de mai multe ori si este foarte inspaimantatori. Incercam sa ma trezesc din somn insa nu puteam, nu imi puteam deschide ochii si nu puteam sa imi misc corpul, incercam din toate puterile sa misc macar capul sau o mana sau ceva orice si toate eforturile mele erau in cadar ma simteam prizonier in propriul corp la propriu si la figurat sper din suflet sa nu treci prin asa ceva. Si iti dau acelasi sfat ca persoanei de dinaintea mea vorbeste cu cineva, descarcati sufletul te poate ajuta. iar daca nu ai cu cine sa vorbesti iti ofer si tie ca si altora Facebook meu yonik andrey ionel movila si voi incerca sa te ascult si sa te sfatuiesc/sustin in masura in care pot. Nu trebuie sa treci singura prin greutati. Ai grija de tine te rog si sper sa fi bine
Cumpăra melatonină de la farmacie si ia seara inainte de culcare o pastilă ce varsta ai?