anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile am observat ca sanii mei sunt de marimi diferite.Stangul este mai mare decat celalt. Daca stau sa ma gandesc zilele astea am si simtit o durere la sanul stang daca il atingeam. Vreau sa precizez ca am 11 ani, e prima oara cand imi cresc sanii. Iar dreptul nu se misca deloc.
Vreau sa stiu daca e normal la fete, si daca trebuie ceva interventie.Multumesc Anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa-ti faci nici-o problema, este perfect normal.Foarte multe femei(cea mai mare parte, de fapt)au sanii de marimi putin diferite tot restul vietii.Va creste si sanul drept, iar dupa varsta de 17-18 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la fete,deci si cresterea sanilor), diferenta dintre cei doi sani va fi foarte mica, aproape insesizabila.Numai bine.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E absolut normal, toate fetele dreptace au sanul drept mai mic, asa cum fetele stangace au sanul stang mai mic. Acum, fiindca sunt mici, se vede mai tare, in timp diferenta se va atenua.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

O sa creasca si celalalt, iar o mica diferenta mereu o sa existe (asa cum si un out de a nostru e mai mare si unu mai mic, un ochi e mai mare si unu mai mic, etc.), corpul nefiind simetric.
Daca diferenta o sa fie foarte mare/vizibila poate fi un fel de dereglare hormonala (care nu stiu cum se numeste ca eu am tate doar ca am si burta) ce o sa trebuiasca tratata. Discuta cu mama despre asta fara nicio rusine.
Spor!

| adri16 a răspuns:

E normal, asa au majoritatea fetelor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am la fel.E normalwinking

| loveless a răspuns:

'Vreau sa precizez ca am 11 ani, e prima oara cand imi cresc sanii.' rolling on the floor)))))))))) iubita de cate ori iti cresc sanii intr-o viata? laughing))

Revenind la oile noastre: e perfect normal tongue