Nu trebuie sa-ti faci nici-o problema, este perfect normal.Foarte multe femei(cea mai mare parte, de fapt)au sanii de marimi putin diferite tot restul vietii.Va creste si sanul drept, iar dupa varsta de 17-18 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la fete,deci si cresterea sanilor), diferenta dintre cei doi sani va fi foarte mica, aproape insesizabila.Numai bine.
E absolut normal, toate fetele dreptace au sanul drept mai mic, asa cum fetele stangace au sanul stang mai mic. Acum, fiindca sunt mici, se vede mai tare, in timp diferenta se va atenua.
O sa creasca si celalalt, iar o mica diferenta mereu o sa existe (asa cum si un out de a nostru e mai mare si unu mai mic, un ochi e mai mare si unu mai mic, etc.), corpul nefiind simetric.
Daca diferenta o sa fie foarte mare/vizibila poate fi un fel de dereglare hormonala (care nu stiu cum se numeste ca eu am tate doar ca am si burta) ce o sa trebuiasca tratata. Discuta cu mama despre asta fara nicio rusine.
Spor!
'Vreau sa precizez ca am 11 ani, e prima oara cand imi cresc sanii.' )))))))))) iubita de cate ori iti cresc sanii intr-o viata? ))
Revenind la oile noastre: e perfect normal
dobrin1019 întreabă: