Ai facut rau, trebuia sa astepti sa apara pe stoc crema care ti a recomandat o medicul, graba strica treaba acum ai iritat pielea, numai da cu nimic spala te cu apa si sapun pe frunte clateste bine apă si sapun, si numai da cu nimic, mergi saptamana viitoare inapoi la medic si spune i ca nu ai gasit crema pe care ti a recomandat o el si te ai dat cu ce aveai in casa si ai facut o alergie, roaga l sa-ti dea ceva sa ti treaca alergia dar numai da cu cremele pe care le ai in casa, cumpără doar ce ti spune medicul, cauta la toate farmaciile ca sigur gasesti, ce varsta ai?
Înclin sa cred ca e de la crema, nu de la operație. Ai făcut reacție adversa la ea probabil. Nu, nu e normal.
Crema ti a recomandat o medicul? Sau ai dat cu ce crema ai avut in casa.
Crema care mi-a dat o medicul nu mai era in stoc cand m-am dus sa o iau eu asa ca m-am dat cu o crema care o aveam in casa pentru cicatrizare
Incerc sa nu m-a m-ai scarpin in aceea zona, luni am programare sa vad un doctor
Am 19, pana acum m-am dat cu apa si sapun si am programare luni
Sub nicio forma nu scărpina zona, nu o da cu nimic, doar sa speli zona cu apa ca e inofensiva. O sa decidă dermatologul ce îți da. Multă sănătate!
Hai m-a m-ai lasi?nu am zis ca ma ustura zona, ci ca simt o mancarime oribila, tu clar nu ai fost atent la ceea ce am zis eu
Si asta am facut, am incercat cat de cat sa nu ma scarpin deoarece stiam ca e ceva de la crema sau un fel de alergie, multumesc pentru sfaturi!
Multumesc si eu pentru funda, sanatate, si sa ne tii la curent cu ce rezolvi la doctor.
Atat te duce mintea? https://imgur.com/mqvkaKg
Atentie mare! Chestie de 7 ani de acasa.
Dece? Nu stii sa citesti? Ti-am expus "opera" prin care ma jignesti.
Nu va jigneam domnule, v-am dat un sfat care v-ar putea salva viata. Va rog frumos sa nu va mai asumati lucruri despre mine sau despre boala care mi-a luat mama de langa mine. Asa ceva nu este posibil, si nu voi accepta!
E! In ca un "sfat" din asta si te asigur ca-ti fac raport la admina sa te trimita la plimbare. Daca era un sfat nu ma contactai pe PM. O spuneai aici ca oricaruia. Ce esti medic? Ai descoperit o noua boala? Nu te-am vazut pe lista premiilor Nobel! Nu fa pe glumetul ca nu esti!
Sa ma "trimita" la plimbare? Din ce cauza? Nu am facut nimic gresit. Nu inteleg cine esti dumneata sa ma atenționezi tu pe mine, deci te rog sa ne vedem cu toții lungul nasului. Seara buna
Vezi? Esti si needucat. Dupa ce ma jignesti tot eu sunt care nu-mi vad de lungul nasului? Si-ti atrag atentia pentru jigniri aduse mie. Si chiar daca jigneai alta persoana nimic nu ma oprea sa-ti atrag atentia. Acest site nu accepta asa ceva. Crezi ca daca le faci pe ascuns nu se poate vedea? Eu zic sa te calmezi si sa te gandesti de doua ori inainte de a posta ceva.
Buna! mi-a trecut de la sine de cand nu am mai folosit aceea crema
Ma bucur sa aud ca esti mai bine, santate multa si weekend placut i ti doresc.