Buna! Fierul pe care il iei coloreaza scaunul in negru. Dupa terminarea tratamentului scaunul se va normaliza. http://www.i-medic.ro/medicamente/ferro-gradumet-comprimate
Multa sanatate!
Intr-un fel ar fi normal dar te-s recoamnda sa inlocuiesti pastilele de fier, cu Beres Drops, un supliment alimentar natural, care te va ajuta mai mult ...aces medicament contine Fier 2, Zinc 1, 1, Magneziu 0, 4, Mangan 0, 31; Cupru 0, 25; Molibden 0, 19; Vanadiu 0, 12; Nichel 0, 11; Bo 0, 1; Fluor 0, 09; Cobalt 0, 025;
Alte ingrediente: Acid ascorbic; Acid succinic; Acid tartric; Tartrat de potasiu si sodiu; Glicocol Edetat de sodiu; Glicerina; Acid sulfuric; Apa purificata ...bafta
Este normal sa fie asa din cauza fierului, in momentul cind renunti nu mai aceea culoare inchisa. Daca ai avea vreo hepatita acel ceva va fi mai deschis la culoare, si urina va fi mai inchisa la culoare
Este normal ca daca i-au fier de 2 zile urina sa fie foarte inchisa la culoare? La scaun inca nu am observat nimic schimbat!
Nu se intampla nimic. este normal.
acum organismul tau elimina toxiinfectia care a avut loc.
pentru orice eventualitate consulta un medic, eventual de familie.
dupa parerea mea, presupun ca doar se elimina infectia din organism. si eu am avut tot " ceva de genul " dar nu toxiinfectie doar un fel de raceala.
succes:*