| Alexboca14 a întrebat:

Bună! De câteva zile m-a confrunt cu diaree, respectiv de duminica seara, astăzi fiind miercuri.Mergeam destul de des la baie, m-a durea burta si capul nu întodeauna, țin sa Menționez ca acum o săptămâna după un fotbal m-a luat burta dintr o data si am avut diaree dar mi-a trecut. Nu ma simt slăbit tinand cont ca am mâncat puțin. Am încercat tot felul de medicamente insa nici o șansa. Astăzi ma simt mai bine am putut dormi aseară insa am încă diaree si dureri mici de burta, o sa treacă de la sine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"De câteva zile m-a confrunt cu diaree...o sa treacă de la sine"

corect, ai dreptate!

| dullcat a răspuns:

Buna din nou.Intrebarea se repeta. Daca ai crezut ca nu s-a postat de prima data, de citit:

08. Am postat o întrebare, dar nu a apărut pe site. Ce se întâmplă?
Dacă întrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a apărut încă, nu-ţi face griji, aceasta va figura pe site în cateva momente, adică atunci când pagina va fi reactualizată. Întrebările postate de utilizatorii noi vor fi iniţial vizibile numai autorilor lor şi utilizatorilor logaţi. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logaţi, fără a fi raportate. Dacă întrebarea cumulează minimum două raportări, ea va fi respinsă de pe site şi va ajunge în atenţia administratorului site-ului. - https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Furnicuta000 a răspuns:

Diareea asta poate fi ori ca ai luat o bacterie, un virus ceva ori pe sistem nervos. Daca persista mai mult timp si scaunele sunt apoase si dese (gen peste 4-5 pe zi) atunci e semn sa mergi urgent sa faci niste analize si sa te vada un medic