| IForgotMyNameAgain a întrebat:

De cateva zile m-am apucat de jogging. Dupa cateva minute de alergat incepe sa ma doara splina. Nu trec nici 5 minute fara sa ma doara daca fac efort fizic. Pot face ceva sa remediez problema? Fara interventii chirurgicale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

Nu ai conditie fizica, de aceea te doare dupa putin efort. Trebuie sa exersezi treptat, ca organismul sa se acomodeze.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Fa efort fizic treptat.

| Erick1 a răspuns:

Patesc si eu foarte des. Daca nu esti obisnuita cu sportul, la inceput se va intampla destul de des. Un prim sfat e sa nu mananci inainte, macar o ora sau doua. Altfel nici nu incepi bine si te doare. Cand te apuca durerea incearca sa o suporti, alearga mai incet, mai cocosat pana iti trece, incetul cu incetul dispare.

| IForgotMyNameAgain explică (pentru Erick1):

Problema e ca la ora 14:30 mananc si la 15:00 merg la alergat.

| Erick1 a răspuns (pentru IForgotMyNameAgain):

Incearca sa mergi mai tarziu, macar pe la 15:30 happy

| Lazar_Cristi_1995 a răspuns:

Eu care n am splina, alerg binisor, bafta in continuare =)