anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De câteva zile ma doare spatele, mai exact sus la dreapta, cand respir/misc simt o intepatura, azi-noapte nici nu am dormit din cauza durerilor. Stiti care este motivul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lukasz a răspuns:

Buna.
Aceasi durere o simteam si eu acum 2 zile.
Am o intrebare, stai mult la pc? daca da atunci ar trebui sa-ti faci un program.
Si incearca sa stai cat mai dreapta, daca ai probleme cu statul gheboasa pe scaun, asa cum am avut eu. Dar ca sa fii sigura iti recomand sa mergi la medic.

| EllaTheStrange a răspuns:

Daca nu te doare pe coloana, atunci este de la muschi sau os. Iti recomand ALAnerv si putina frectie cu spirt timp de o saptamana. Daca nu iti trece, du-te la un control.

| CristianCioranu a răspuns:

Pot fi multe cauze. E dificil si iresponsabil sa dai sfaturi cu asa putine informatii. O durere ce apare este un semnal al organismului ca trebuie sa "schimbi" ceva. Daca vrei scrie-mi mai detaliat.