| EvaTramell a întrebat:

De câteva zile mă dor foarte tare picioarele și nu mi le mai simt. Dacă stau mult în picioare îmi amorțesc și mi le simt grele. Ce înseamnă? Din ce cauză mă dor așa tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cauzele pot fi diverse, de la oboseala masiva si lipsa de vitamine/minerale si hrana sanatoasa, pana la guta, tensiune arteriala sau infectii urinare cu retentie de apa.
Un raspuns corect poti primi doar de la un medic, in urma unui control medical pe viu!

| Oyasumi a răspuns:

Oh,eva... nu e o intrebare fara raspuns laughing. Scuze ca rad, dar poate ca ai mers foarte mult in aceste zile sau fitness, poate ca ai facut o febra musculara...sau ai o circulatie periferica proasta.Cel mai posibil ar fi ultima din cate spui,ar trebui sa faci un control sau niste unguiente ceva(mana iti amorteste cand stai pe ea, pentru ca nu intra sangele)asta e din ochiul meu de liceean bio-chimist, n-ar strica un control medical, o fi ceva grav si daca in timp se agraveaza situatia sa nu ti le amputeze laughing (glmsk, la partea asta)

| loredananeagu64 a răspuns:

Poti sa stai linistita e din cauza ca stai prea mult in picioare sau mergi prea mult.Si mie mi se intampla la fel muncesc 13 ore in picioare si cand ajung acasa la fel le simt :grele, umflate.