| blackcat99 a întrebat:

de cateva zile ma dor sanii groaznic. imi vine la timp (adica niciodata nu mi-a intarziat nici macar 1 zi). stiu ca sunt la pubertate si e normal, dar ma dor chiar si la sport cand alergam. daca nu port sutienul sunt moarta. plus ca sunt foarte mari, dar lasati. si nu prea au o forma prea draguta ( sunt mai mult triunghiulari decat rotunzi si nu am sfarcurile dezvoltate deloc) ce pot sa fac? (in afara de medic)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnotherGirl a răspuns:

E ceva foarte normal. Am aceleasi probleme ca si tine ( in privinta durerilor). Seara, incearca sa-ti masezi sanii cu o crema ( nu are foarte mare importanta de care crema; poate fi si din`aia simpla pentru maini, cu glicerina happy ). La inceput doare putin de tot, dar dupa 10 minute o sa te simti super bine. Am experimentat pe pielea mea. (Mie mi-a zis asta asistenta din scoala )
Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XKiduuXD a răspuns:

Buna,eu am 12 ani. Mie mi-au crescut foarte putin. Am observat ca una este mai umflata, este normal? Si cealalta este putin dezvoltata, dar nu chiar ca cealalta. Si cand ma lovesc, catusi de putin, ma doare de imi vine sa innebunesc. E vreo problema? Multumesc anticipat!