Nu stim ce poti avea tu, nici macar tu nu stii, noi nu te cunoastem sa stim cum esti ce probleme ai, daca te simti asa rau cheama salvarea si vin ei sa te consulte.
Ai observat ca dupa episodul asta https://www.tpu.ro/......mie-putin/
tu nu te mai simti bine?
Mergi la medic.
Dar mai important: mergi la un preot duhovnic, unul cu har, stai de vorba cu el. O sa te sfatuiasca ce sa faci.
Aprinde o lumanare si roaga-te pentru protectie si sanatate.
Roaga Arhanghelul Mihail sa taie cordonul energetic care te leaga de fostul iubit.
Fa'ti un set de analize, daca nu ai nicio carența de vitamine, minerale in corp, poți discuta cu un psihiatru.
Poate fi orice. Mergi la doctor. Daca simti ca nu mai poti pana maine, mergi la urgente.
Așa am avut și eu sunt atacuri de panica încearcă să te liniștești și totul va fi ok
E doar o părere care reiese din ce îmi spui, s-ar putea sa ai anxietate sau anxietate generalizata,ori o anumită lipsa magneziu in organism,însă atenție,numai un medic îți poate da un diagnostic corect,nu trebuie sa te iei neapărat după mine,că eu nu sunt medic, sfatul meu e sa mergi cat mai urgent posibil la medic, sau daca ai simptome mai grave, sa suni la salvare, poți suna la salvare la orice ora din zi, și din noapte