M-am crucit cand am citit raspunsurile celorlalti! Mai fratilor, daca nu aveti habar ce intreaba Azziza, stati in banca voastra. Azziza, din cate am inteles, ai o eruptie pe fese si e pruriginoasa. Poate sa fie o alergie alimentara sau ai o parazitoza. Badijoneaza locul cu Mixtura mentolata, o sa iti calmeze mancarimea si favorizeaza uscarea bubitelor.
Pe fese pai nu stiu dk sunt hemoroizi, dar stiu ca o prietena de`a mea a avut o singura bubitza mica la inceput, iar apoi a crescut pana s`a facut foarte mare.nu putea sa stea jos.nu mai tin minte ce denumire avea exact dar a fost ceva destul de grav, a trebuit sa o opereze.sa nu se ajunga la ceva mai grav, du`te la medic cat mai repede. sper totusi sa nu fie ceva chiar asa de grav.ai grija:* si doar un consult al medicului te`ar putea ajuta!
S-ar putea sa fie hemoroizi.
Intra aici si afla mai multe : http://www.proctomed.ro/
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi dar intre timp am fost la dermato si mi-a spus ca e din cauza frigului(gen alergie)pentru ca am circulatia capilara foarte proasta.Pentru asta mi-a dat unn tratament de urmat si sper sa-mi treaca.