| Shane a întrebat:

De cativa ani am niste alunite pe abdomen, dar niciodata nu le am bagat de seama pana acu. In total sunt 5, dar doar 3 sunt mai ciudate. Au 6mm, 2 sunt un maro foarte inchis, apropae negre ( au forma regulata, rotunda ), iar a 3 a e maronie dar nu e uniforma sa zic. Nu e nici raspandita sau ceva, dar e formata din mai multe,, pete,, sau ceva de genu.
Credeti ca ar putea fi periculoase? Adica le am de ceva ani, daca ar fi fost ceva nu ar fi trebuit sa se intample pana acu?
FUNDAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa ti le examineze un medic dermatolog. http://www.i-medic.ro/blog/despre-boli-melanomul-cancerul-pe-care-il-vezi

| OoBunnyoO a răspuns:

De obicei alunitele inchise la culoare sunt mai periculoase, mai ales daca nu le ai din nastere.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog, el iti va spune sigur cat sunt de periculoase.

| Danysan a răspuns:

Mergi la medic ca nu e oki -Si sa nu cumva sa le rupi -sunt cazuri si cazuri -prefer sa nu zic nimic asa doar dintr-o descriere!

| annaangel17 a răspuns:

Ar putea fi periculoase, poate, putin mai incolo... Trebuie sa le tratezi la timp, adica sa te duci la un doctor. Mai tarziu pot fi cancerigene.