| 18missy a întrebat:

de cativa ani, cand se schimba vremea sau cand fac mai mult sport, ma doare foarte rau un genunchi.am dureri insuportabile si ma doare cel mai rau noaptea cand ma duc la culcare. spuneti-mi si mie ce sa fac urgent! funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CeQe a răspuns:

S-ar putea sa fie vreo articulatie ceva.ca si eu am probleme cu astea, tot din cauza sportului, faceam jogging cate 10-15 km si cand se schimba vremea ma doare genunchiul.

| PhAeThoN a răspuns:

Daca l-ai avut rupt inseamna ca din cauza asta te doare, cand se schimba vremea! Eu zic sa consulti un doctor si el iti va spune ce trebuie sa faci! Funda? Plss

| 18missy explică:

Nu am avut niciun picior rupt... apropo sunt stangace si am avut-o rupta daca are de aface pentru ca ma doare numai piciorul stang

| marinaandra00 a răspuns:

Du-te la spital