anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cativa ani ma confrunt cu afte bucale, care apar destul de des. Am citit ca intr-adevar, acestea sunt recurente si se datoreaza unor factori precum sistem imunitar scazut, lipsa de vitamine etc. Cu toate acestea, am analizele bune; nu mananc ceva nespalat, pastrez igiena dentară riguroasa. Sunt foarte mari si dureroase, de multe ori chiar sangereaza.Ce as putea face sa le previn? Carui medic as putea sa ma adresez? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| movi a răspuns:

Cred ca medicul orl ist se ocupa de probleme ale cavitatii bucale. Ar fi bine sa iei o perioada niste pastile pentru imunitate. Eu am luat system well si sunt f bune si ca aftele sa treaca mai repede am folosit urgo pentru afte. Poate fi si de la stres sau daca ai o perioada mai grea.