| CrYstY66 a întrebat:

Buna, de câţiva ani ma confrunt cu o problema de sanatate ^transpriratia excesiva^, nu stiu cum sa scap de ea, precizez ca de vreo 3 ani am aceasta problema.
Nu stiu ce sa mai fac, folosesc tot felul de spray-uri contra transpiratiei si degeaba ...nu functioneaza. Am 17 ani, ce sfaturi imi dati?
Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Încearcă să afli cauza, consulta un medic de orice fel, începe cu cel de familie. Mai poti discuta cu dermatologi, endocrinologi internisti.
Sunt atatea medicamente care pot bloca sau diminua simptomul acesta, direct sau indirect.

| Donsavas a răspuns:

Sa mi scrii si mie daca rezolvi problema cu transpirația, as vrea sa stiu cum ai rezolvat o.

| SuNaM a răspuns:

Cumppara transpiblock de la farmacie.dai cu din ala si deodorant..garantez pentru rezultate

| CrYstY66 explică (pentru SuNaM):

Il folosesc de 2 ani incontinuu, si nu are niciun efect

| CatalinDRC a răspuns:

Foloseste TIS ALFOR-T, e in jur de 8 lei, iti garantez ca numai transpiri deloc.Am incercat toate deodorantele existente+transpiblock, perspirex, piatra alaun etc., fara rezultat pana la alfor-t.Astept raspunsul tauwinking

| mariatatiana a răspuns:

Bicarbonatul si zeama de lamaie.

| CrYstY66 explică (pentru mariatatiana):

Am incercat, niciun efect