| MaraStylesIdkShAtat7447 a întrebat:

De ce atunci cand sunt pe stop, am scurgere foarte abundenta si dureri groaznice de burta? Ce trebuie sa fac sa nu mi se mai intample asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa faci sport in fiecare zi, inclusiv in zilele menstruatiei. Rezultatele vor incepe sa se vada dupa 6-8 luni

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mergi la medic si incearca sa mananci mai putine prostii si daca bei sucuri, renunta neaparat. De obicei am inteles ca de la zahar ar fi, ca ti s-ar ingrosa sangele si de aia te doare asa rau.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Trebuie sa consulti un medic ginecolog, nimeni de pe TPU nu te poate ajuta cum te ajută un medic, sunt multe cauze, dereglări hormonale, cicluri neregulate, răceli mai vechi cistite, probleme cu ovarele, in urma analizelor si consultatiei, doctorul va stii cauza, si i ti va da tratament adecvat, tu poti lua calmante cand esti la ciclu, gen. Nurofen, ketonal, dar acestea sunt solutii pe moment nu elimină cauza, doar amelioreaza si calmeaza durerile de burtă pe care le ai din cauza menstruatiei, pune o sticlă cu apă caldă(călduță nu fierbinte), pe burtă si in zona vaginului cand esti la ciclu si ai dureri, sa te lase durerile, si stai in pat la caldură, invelită si imbracata gros. Ce vârstă ai? multă sanatate.

| MaraStylesIdkShAtat7447 explică (pentru CristiDinBucuresti):

15 ani, iti multumesc ca m-ai luat in serios si mi-ai dat sfaturi

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MaraStylesIdkShAtat7447):

Cu plăcere, multă sanatate.

| K0sti a răspuns:

Te mai nasti o data...baiat!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru K0sti):

Ce prostie, decat sa i gti bati joc de ea, mai bine taci, ea sufera la ciclu, ce stii tu, asa sunt ele delicate sensibile, nu ca tine dur si stupid.

| K0sti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Fugi si schimba-ti pantofii ca s-au uzat!
Chiar crezi ca trebuie sa stim toti cand au pitipoancele scurgere la ungere? Exista o limita a bunului simt care pe aici s-a depasit demult!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru K0sti):

Esti batjocoritor si ironic.

| K0sti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Sa-ti mai dau un exemplu?
http://www.tpu.ro/......-pe-teava/
Asta promoveaza TPU, prostia la superlativ!

| lauranapp a răspuns:

Pai daca i-ai spus lui mama ta, consulta un medic eu alta solutie nu stiu mi-e nu mi-sa m-ai intamplat am 17 ani...si chiar nu mai mi-sa intamplat..succes