anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! De ce atunci când vorbesc cu cineva aud dar nu înțeleg ce-mi spune, pe moment, după ce termin discuția atunci îmi aduc aminte de cele spuse și apoi înțeleg ce voia să-mi zică, atunci când îmi explică pur și simplu mă gândesc în altă parte.De exemplu am fost azi la medicul de familie pentru că mă durea capul.Si să vă m-ai spun o chestie acum câteva luni am făcut un RMN și mi-au ieșit câteva leziuni demielinizante,am căutat pe net ce urmări poți avea și scria tot felul de lucruri cum că dacă, ai asta nu înțelegi ceea ce ti se comunică etc.E posibil să-mi intre asta in subconștient sau chiar e ceva neurologic? Eu cred că mi-a intrat in cap cum că din cauza leziunilor ălora nu pot înțelege și fix așa procedează psihicul.Cum stă treaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu l-ai intrebat pe medicul tau de familie, sa iti explice el? Citind pe net ajungi la tot felul de concluzii mai mult sau mai putin tragice(cancer etc) si nu iti face bine.Incearca sa te mentii pe linia de plutire.

| 4evergentleman a răspuns:

E cu efect întârziat! Ai probleme neurologice sau neuropsihice! Bilobil intens 120 mg te poate ajuta, poate ai probleme cu circulația sângelui la nivelul creierului, nu e oxigenat din anumite probleme nedeslușite. Și de la anxietate poate fi.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Tulburări de comportament, nicidecum neurologice!
Un psiholog este superior unui neurolog în cazul problemelor dumneavoastră medicale!