| Iuliana_Andreea_1996 a întrebat:

de ce cand port cercei se face rana la ureche?
Inainte nu faceam, dar de vreun 1 an se face rana la orice pereche de cercei... specific ca sunt din tinichea, iar rana se face foarte urata si ustura si se umfla putin!
De la ce ar putea fi?
Dau funda!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca sunt de tinichea. De ce crezi ca se poarta cei de aur? Pentru ca nu creeaza infectii.

| Mayhem666 a răspuns:

Poate este din cauza ca sunt de tinichea, daca incerci cercei de aur, poate nu ti se va mai intampla, sau daca nu esti o fana infocata a cerceilor, poti sa nu mai porti cercei deloc.

| Yaesmin a răspuns:

Poate ai pielea prea sensibila.Dezinfecteaza-ti cercei cu putin spirt. Poarta si tu cercei de calitate sau nu mai purta deloc.Eu cand eram mica nu prea purtam cercei dar de cand am inceput sa port mi s-a facut rana pentru ca mi s-au astupat gaurile ca nu am mai purtat cercei o perioada de timp.Acum port cercei zilnic si nu mai am aceasta problema.

| AlexandraElena12 a răspuns:

Din proria experienta iti spun ca si eu fac rani de la tinichele.E pur si simplu o sensebilitate a urechii.Probabil ca inainte cerceii erau dezinfectati, si acum nu.Dezinfecteaza-i cu spirt si vezi, daca tot iti fac rani, nu mai purta! happy

| K0sti a răspuns (pentru AlexandraElena12):

Probabil ca inainte cerceii erau dezinfectati...sigur ca da...cap aveti, minte ioc!
Tinicheaua e tinichea! Cocleala la superlativ!

| SwagGirl666 a răspuns:

Infectiile in zona urechilor apar din cauza alergiilor pe care respectiva persoana le are la diferite metale: argint, aur, etc.
Poti trata acestea cu:
Un capac mic de spirt, Daca nu Ai timp de tratari incearca Un fas de parfum, mai exista si

| SwagGirl666 a răspuns:

Infectiile in zona urechilor apar din cauza alergiilor pe care respectiva persoana le are la diferite metale: argint, aur, etc.
Poti trata acestea cu:
Un capac mic de spirt, Daca nu Ai timp de tratari incearca Un fas de parfum, mai exista si
Unguente speciale, nu ezita sa le folosesti inaintea puneri cercerului