anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce imi amoarte mana dreapta pentru o perioda de cateva zile cateodata? Adica de ieri am amortita mana dreapta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alexuta921 a răspuns:

Fa niste sport si vei fi ca noua!
Si incearca sa nu dormi pe mana dreapta.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Posibil sa ai probleme cu circulatia...

| Ralukafay a răspuns (pentru Alexuta921):

Tocmai asta am facut: opusul! M-am culcat pe mana dreapta.Ce sport as putea face?

| MihaelaDart a răspuns:

Daca stai lungita doar pe o singura parte, este normal sa amorteasca si sa nu o simti ca atare, asta este din cauza circulatiei. Schimba pozitia, nu mai sta atat de mult prea mult pe mana dreapta, schimba din cand in cand si nu se va mai intampla.
Daca ai mai multe simptome ca in acest articol de exemplue http://www.csid.ro/......-11230033/ nu mai sta pe TPU sa astepti sfaturi de la "medici" si consulta de urgenta un medic de specialitate, caci pot fi si alte cauze si sa fie si mai grave.

Sanatate!

| Alexuta921 a răspuns (pentru Ralukafay):

Alerga, ridica o sticla plina cu apa cu o mana apoi cu cealalta, exercitii fizice: genofleziuni si o incalzire usoara. happy

| Ralukafay a răspuns:

Azi-noapte,a inceput sa ma doara foarte tare piciorul si mana, dar mana mi-a trecut un pic, acum cand m-am trezit si incepe din nou sa ma doara. Durerea de la picior ar putea fi ca ma sprijin prea mult pe el cand stau "pe vine" si ca stau prea mult timp pe el pe vine? M-as putea da cu crema cu venin de sarpe pe genunchi si cot.E din cauza articulatiilor durerea? Nu pot dormi nici noaptea de durere si plang din cauza durerii.

| Ralukafay a răspuns:

Piciorul ma doare cu sold cu tot.