anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in timp ce fumez simt in gat de parca as avea ceva(gen o unflatura)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Danişor a răspuns:

Salut! pai cred ca tu fumezi poate de putin timp si de aia, sau poate fumezi niste tigarii mai tari.Bafta in continuare!

| Gabbriell a răspuns:

Nu-ti face bine fumatul, incearca sa renunti. Poate ai o inflamatie in gat, vorbeste cu un medic.

| anonim_4396 explică (pentru Gabbriell):

Nu fumez excesiv... doar asa ocazional cateva pe zi...

| Sergiu72 a răspuns:

Fa un consult ORL. daca se gaseste o neoformatie se excizeaza, se face examen histopatologic. Fumatul favorizeaza si cancerul de gat, care poate fi malign si galopant cu metastaze raspandite in tot corpul. durerile sunt atroce, suferinta pe patul de spital in compartiment oncologie-ingrijiri paliative cu radioterapie si chimioterapie, tumora sangereaza, se suprainfecteaza, se descompune, apar escare de decubit, scutece. In stadiul 4 te usuci si in 6 luni esti gata. prieteni, parintii, iubita te plang. e nasol! Lasa-te de fumat! Sanatate!

| xbugs a răspuns:

Pai, creca tu fumezi de putin timp si de aia; sau fumezi niste tigarii mai tari ca de obicei.

| anonim_4396 explică (pentru xbugs):

Pai da... fumez cam de o luna. dar nu exagerez... dimineata cand ies la cafea una-doua. si seara cam la fel, una doua. fumez sobranie black.

| xbugs a răspuns:

Pai... daca mai fumezi inca o luna nu o sa mai simti, asa simteam si eu la inceput.

| anonim_4396 explică (pentru xbugs):

Ok happy. mi faceam doar cateva griji sa nu fie altceva problema...