Atunci am platit 400 de lei plus inca 100 de lei pentru detartraj si periajul profesional. Nu stiu daca s-a scumpit, ma voi uita pentru ca am aceeasi dentista si trebuie sa-i fac o vizita saptamana aceasta. :*
Preturile depind de materialele folosite la albire, de pretul lor la achizitionare. Merita albirea, inainte de asta eu mi-am facut si un detartraj si un periaj profesional(care de asemenea ajuta putin la albire). Albirea se mentine mai bine daca ai grija mai multa de dinti, spalatul pe dinti cel putin dimineata si seara, evitarea(cat se poate) a cafelei, vinului rosu, cola, tutunului, tot ce pateaza dintii. La mine a durat cam doi ani si un pic. Deci, merita, zic eu. Pupic!
Stomatologul iti ofera o albire mai rapida "peste noapte", folosind lampa LED, gel care iti izoleaza gingiile, si bineinteles consultanta. Nu sunt de acord cu aceasta albire deoarece se foloseste o concentratie mare de peroxid care ataca smaltul. Daca doresti o albire graduala si sigura incearca benzile Crest Whitestrips. La noi se gasesc pe www.glamorous-white.ro si costa intre 150-400 lei.
Pai este foarte simplu. La unele cabinete este mai scump deoarece albirea este mult mai de durata si mai de buna calitate, in timp ce la altele ...nu prea. Nu te pot ajuta si la celelalte intrebari, deoarece nu mi-am albit dintii. In fine, sper ca te-am ajutat si daca ai vrea sa imi dai fundita ai fi f draguta. Oricum succes cu dintisorii pa-pa
Este diferenta pentru ca oricum nu conteaza ce albire dentara vei face tot nu este buna. Intreaba un medic stomatolog online din Constanta http://dentoplus.ro/intreaba-medicul-stomatolog/
Pretul difera in functie de calitatea produselor pentru albirea dintilor, de firma care produce aceste solutii si de manopera stomatologului.