| ContNmc7 a întrebat:

De ce va vreme tusesc foarte foarte tare si nu stiu ce sa fac... Am pastile dar degeaba. Acum întrebarea mea este ce pot sa fac deoarece noapte ma trezesc din somn si tusesc pana vars.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Si eu am patit asta, am tusit vreo 3 luni incontinuu. Medicul nu a stiut sa imi spuna ce am, a zis ca oi fi luat un virus sau ceva. Mi-a dat niste pastile de tuse (stiu ca Baraka a functionat).
Mergi la medicul de familie si nu manca niciodata seara inainte sa te culci, doar cu cel putin 3 ore inainte.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pastilele pe care le ai nu sunt bune!
Mergi la medci sa-ti recolteze din gat cu o spatula, proba de bacterie, ca sa primesti antibioticul strict pentru bacteria aia, ca sa-l distruga.
Este clar ca nu ai luat ce trebuie, iar daca stai asa, poti face bronho-penumonie sau chiar penumonie si o tragi 6 luni prin spitale si doze duble sau triple de penicilina injectabila.
Mergi de urgenta la medic!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Sa mergi la medic. Tusea poate fi si de la o boala de inima.