anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva mai mult timp,respir cam greu,simt ca nu am respirat destul chiar daca ma chinui si nu imi ajunge,parca vreau mai mult, poate fi de la presiunea aerului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Exilee a răspuns:

NU este de la nici o presiune a aerului. Daca nu ma inseala memoria, te-ai mai confruntat cu aceasta problema. De fapt, se cheama anxietate. (in urma cu ceva timp, probabil ca ai suferit un atac de panica). Te simti slabit? Ritmul cardiac este putin mai "tare"?!
Nu, nu este de la presiune. Medicul de familie este in masura sa-ti predea un diagnostic complet. Cauza cred ca este simpla. Probabil ca detii si o frica involuntara si aceasta problema sunt sigur ca este de natura nervoasa.

Consider ca vitamina B12 + Mg pot sa-ti amelioreze aceste stari. Totusi, este vara si trebuie sa te hidretezi cu anumite cantitati de apa.
Categoric ai si anumite stari de oboseala si dorinta de a dormi mereu este?! Crede-ma, medicul de familie este in masura sa-ti spuna exact ceea ce ai. Sanatate multa!

| qwertyuioppoiuytrewq a răspuns:

Din cate stiu de la oboseala intr-adevar respiri mai greu iar corpul reactioneaza luand niste guri de aer (te face sa casti).

| TCI a răspuns:

Fumezi? poate sa fie si de la asta happy.cel mai bine este sa mergi la un medic, el iti poate spune exact ce ti se intampla

| Bogdan_Nițoiu_1990 a răspuns:

Sufla nasul poate ai un muc care iti blocheaza respiratia.