| Anonimul200555 a întrebat:

Buna, de ceva timp * 3 ani * am inceput sa port ochelari (-4 si ceva pe ambii ochi). Ideea este ca, de inca putin timp, 1 an cred, am inceput sa am niste ameteli, dar gen, nu sunt ameteli ameteli. Nu stiu cum sa explic, ma simt ca si cum sunt intr-un joc video si nimic nu e real. Parca ma uit la un film si sunt spectatorul, nu cel care joaca in film daca intelegeti. Cand ma gandesc spre exemplu, cum sa ajung undeva, incep si ametelile, eu ma gandeam ca sunt lipsa de echilibru ca si cand cobor scarile e foarte greu. Dar nu stiu ce sa zic. Am observat ca de aproape nu mai vad, trebuie sa tin telefonul la 10 cm distanta sa vad (fara ochelari, ochelarii sunt pentru distant ) oare de la asta o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Mergi la oftalmolog deoarece s-au schimbat parametrii vederii. Trebuie sa faci o consultatie medicala oftalmologica cel putin odata la un an.

| Anonimul200555 explică (pentru mi25):

Am fost...

| mi25 a răspuns (pentru Anonimul200555):

Si ce ti-a spus?

| Anonimul200555 explică (pentru mi25):

Cica oboseala dar eu dorm 10 ore in fiecare zi

| mi25 a răspuns (pentru Anonimul200555):

Dar noaptea dormi? Oboseala nu vine doar din nesom. Ea vine - pentru ochi - din folosirea telefonului, calculatorului, televizorului etc.

| andra8888 a răspuns:

Bună! Si eu am avut o problema asemanatoare. Am facut un consult la un centru lensa si am cumparat ochelari de la ei. Acum au consultatii gratuite in centrele lor. Poti sa iti faci o programare direct la ei pe site
Iti las aici o scurtatura https://bit.ly/3cPJoKp