| aallyynnaa a întrebat:

De ceva timp am aflat ca mama are tbc. Cu toate ca a stat internata si ia tratament, merge la controale, eu sunt foarte speriata si ingrijorata de acest lucru. Pastilele care le ia sunt pt cancer. A mai avut cineva aceasta boala? S-a tratat? Totul e bine? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aannooanonima a răspuns:

Si unchiul meu are tbc, merge la controale si e totul bine, mama ta trebuie sa respecte tratamentul, voi restul sa nu beti dupa ea, sa nu mancati dupa ea, adica ea sa aiba totul separat de voi, sa nu te mai stresezi, ea va fi bine atata timp cat respecta totul spus de medic, a si apropo ea nu trebuie sa stee intr-un mediu cu praf, :* sa ai grija de ea si de tine

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poate lua tratament pentru cancer daca are TBC. In tuberculoza se recomanda niste antibiotice puternice, dar niciodata citostatice.
Tuberculoza se trateaza si se vindeca, dar tratamentul dureaza intre 6 luni si 2 ani.

| aannooanonima a răspuns:

Unchiup meu

| aallyynnaa explică:

A spus ca ia antibiotice puternice care se iau si pentru cancer.