Daca nu ai aflat pana in prezent, sa stii ca au fost ''inventati'' asa numitii medici de familie care in fiecare luna iti ofera o consultatie generala, completa, complexa si care culmea...este si GRATUITA. Multa sanatate!
De asta exista site-uri de genul, pentru păreri sau sugestii a unor oameni care au trecut prin asa ceva sau au cunoștințe în legătură cu asta. Și da am aflat ca exista, poate chiar de pe vremea când tu te jucai cu puța în nisip, dar sunt într-o țară străină, nu am deocamdată drept de ședere deoarece stau la o prietena, și nu sunt vreo milionară ca să îmi permit taxa de plată pentru faptul ca nu am dreptul de ședere în această țară și nu am nici răbdare pana în decembrie când merg în România. Dar dacă te-a făcut acest comentariu răutăcios sa te simți mai bine, e ok. Îmi pare bine pentru tine?
Multumeste-te ca ma abtin sa raspund obrazniciilor debitate de o mucoasa impertinenta. NO COMMENT
Mergi la medic si nu te speria Nu trebuie mereu sa fie ceva grav. Si eu aveam stare de lesin si oboseala, am fost la medicul de familie si mi-a dat niste vitamine. Acum sunt bine.
galla întreabă: