| pinky butterfly a întrebat:

De ceva timp am fisuri anale, cam un an. Si am luat pastile... foarte multe sa imi reglez scaunul si intr-un final s-a reglat. Am luat si supozitoare cu proctolog si s-a vindecat putin, astazi mi-am luat de la farmacie un unguent cu proctolog, credeti ca este mai bun? A folosit cineva? Si-a facut efectul? In cat timp? Ati mai avut probleme dupa ce ati intrerupt folosirea lui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu am o fisura anala de foarte mult timp, am folosit foarte multe medicamente in special pentru a avea o digestie normala. Cat despre fisura am folosit hemorzon unguent numai in situatii speciale cand trebuiea sa consum alcool[nunti sau alte distractii ] in rest ma mentin si nu am probleme datorita unei igene corecte dupa scaun si un regim alimentar bogat in legume si fructe.