| Andreea_7045 a întrebat:

De ceva timp am inceput sa ma doar piciorul drept(in special in partea de sus), spatele in zona lombara si uneori si burta. Nu este prima data cand am asemenea dureri. Prima data am avut dureri asemanatoare in vara anului 2010, insa atunci erau mult mai intense, schiopatam si de'abia puteam sa merg. Am fost la doctor, insa acesta nu mi-a dat niciun diagnostic concret si mi-a recomandat antiinflamatoare.Dupa putin timp mi-a trecut. Dar pe timpul iernii durerile au revenit. Atunci ma durea piciorul ingrozitor. Am fost la spital, mi-am facut diverse analize,radigrafii, insa din nou medicii nu au stiut sa-mi spuna ce am, mi-au recomandat,de asemenea, antiinflamatoare si la scurt timp mi-a trecut. Dar de ceva timp a inceput sa ma doara iar piciorul drept si spatele. Intr-adevar nu sunt acelasi dureri ca inainte.dar totusi ele exista. Ma doare piciorul cand merg(de obicei dupa ce stau mai mult pe loc) si in somn simt durerea cand ma misc. Uneori ma doare si burta in partea dreapta, jos. Nu pot sa-mi dau seama ce am. Si nu stiu la ce medic sa mai merg sau ce ar trebui sa fac. Astept sfaturile voastre si, daca ati trecut prin ceva asemanator, as vrea sa-mi spuneti ce-ati facut . Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Prerea mea sa schimbi doctorii. Simptome asemanatoare am avut si eu si am avut apendicita. Nu pot sa-ti dau decat sfatul sa incerci la alti medici. Se poate sa fie si de la reumatism dar eu era sa mor si nici doctorii n-au crezut ca mai scap. Am avut noroc. Gresala mea a fost ca m-am bazat pe doctorul de familie si pe laboratorul local care ziceau ca am hepatita.