| Innovation a întrebat:

De ceva timp am niste secretii vaginale albicioase, mai exact niste scurgeri.Imi apar mereu si sunt foarte enervante.Am mai citit si se mai spune ca in urma contactelor sexuale mai apar dar mentionez ca nu am avut nicunul si nici nu am de ce la varsta mea.Am 12 ani si am mai auzit ca aceste scurgeri apar inainte de menstruatie.Adevarat? Ati putea sa-mi dati mai multe detalii si sa-mi spuneti daca as putea face ceva in legatura cu ele? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Nycola06 te'am citit intrebarea si am sa iti raspund. Ei bine, din experienta mea aceste scurgeri apar ori inainte de a avea prima menstratie cu cateva luni sau saptamani, ori inainte cu 2-3 ani inainte de aparitia acesteia. Gata asta a fost tot. Te pup! Daca mai ai vreo intrebare despre asa ceva punemi'o.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este leucoree care este fiziologică, protejează vaginul de infecții.
Când ești în perioada fertilă (între două menstre, cam la jumătatea de timp) capătă aspect de albuș de ou și atunci poți rămâne însărcinată.
Pa, pa.

| katy a răspuns:

Scurgerile vaginale o sa-ti apara mereu inaintea menstruatiei

| MireeeLa a răspuns:

Este secretia care spala vaginul si e complet nurmal si din cauza asta poate sa iti vina ciclul si oricum ai varsta de 12 ani deci la varsta asta e perfect normal sa ai astfel de scurgeri. Funda?

| Lore14785 a răspuns:

Sunt absolut normale. Orice femeie/fata le are. Stai linistita.